Geboorte

In deze categorie laten wij u kennis maken met verschillende verpakkingen die wij aanbieden voor de geboorte.

Bij aankoop van 250,00 € aan materialen voor een afgewerkte mand leveren wij u doopsuiker gratis in het ziekenhuis. Dit binnen een straal van 20 km. Gelieve naar de voorwaarden te informeren. Gaat uw geboorte niet door in één van deze ziekenhuizen dan leveren wij uw doopsuiker 1 maand voor de voorziene bevallingsdatum bij u thuis.

Ook stellen wij u gratis een doopsuikermeubel ter beschikking voor een volledige maand. U hoeft enkel een waarborg te betalen voor dit meubelstuk. De voorwaarden hiervoor zijn steeds op te vragen via mail.

Wanneer wij de bedrukking van uw geboortekaartjes verzorgen worden deze afhankelijk van het uur van doorgeven van de geboorte gegevens ten laatste de dag erna geleverd. Deze kaartjes worden geleverd door Bpost. Indien u in het weekend bevalt kan er een overeenkomst gemaakt worden voor het leveren door onze eigen vervoerservice.

Sommige van onze verpakkingen kunt u laten personaliseren. Dit vind u bij ieder product waar het mogelijk is terug. Wie een eigen ontwerp wenst kan ook hiervoor met ons contact opnemen. Vanaf heden beschikken wij dan ook over onze eigen printservice. Bij bedrukking nemen wij dan ook nog even contact met u op.

Indien u wenst kan u ook personaliseren door gebruik van vinyl stickers. Wenst u meer informatie neem dan even een kijkje bij de categorie Stickers of mail ons.

Voor wie zich wil laten inspireren in onze winkel. Dit kan!  Hiervoor kunt u contact opnemen en een afspraak maken via: het-suikerbolleke@live.be

Bestellingen ophalen steeds na afspraak.

 

Verfijnd zoeken