Sticker - Betty - Rond 4cm
Sticker - Betty - Rond 4cm
Sticker - Betty - Rond 4cm Sticker - Betty - Rond 4cm Sticker - Betty - Rond 4cm Sticker - Betty - Rond 4cm Sticker - Betty - Rond 4cm
Merk: BB Collection
Model: 10BBSB111
Spaarpunten: 0
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Prijs: €7,20
Excl. BTW: €5,95

Beschikbare opties:


* Kleur - BB Collections :

* Kleur - Betty:

Sticker Betty - Rond 4 cm (per 12 stuks):

Mooie ronde stickertjes van Bambi Suzi. Deze stickertjes hebben een doorsnede van 4 cm en passen goed bij de andere doosjes uit de collectie. Voor deze stickertjes zal er een opstartkost van 3 € aangerekend worden. U zal dan ook de naam en het lettertype moeten doorgeven via een afzonderlijk product - Opstartkost sticker Bambi Suzi. Op deze manier zal de opstartkost maar 1 maal aangerekend worden.Hier kan u al de achtergrondkleur en de kleur van het vosje doorgeven. U zal steeds een digitaal voorbeeld ontvangen voor Het Suikerbolleke overgaat tot het laten drukken van de stickers. Wij laten deze stickertjes pas drukken wanneer wij uw goedkeuring ontvangen hebben.

Waarschuwing:
De kleuren zijn slechts benaderend, de schermweergave is indicatief.
De stickertjes worden per set van 12 stuks verkocht.

Wanneer u kiest voor deze stickers nemen wij met u contact op om de mogelijkheden te bespreken. U krijgt ook steeds een digitaal voorbeeld van de sticker voor we overgaan tot het drukken.

Leveringstermijn na goedkeuring: maximum 2 weken
Minimum afname: per set van 12 stuks

Tips:
Tijd te kort? Indien u wenst kan u uw doopsuikermand laten vullen door Het Suikerbolleke. Gelieve hiervoor contact op te nemen met ons via het-suikerbolleke@live.be .

Welkom bij Het Suikerbolleke

De prijzen zijn incusief BTW. De prijzen van verpakkingen zijn steeds leeg en zonder bedrukking of het moet anders aangegeven zijn.

Onder voorbehoud van leverbaarheid en prijswijzigingen.

Het Suikerbolleke - Gildestraat 4 - 1982 Weerde - 0472/79.35.92 - BE0633.925.385