Onze werkwijze

Onze werkwijze

1. Ontdek onze collectie online op een moment dat het voor u past. Alle prijzen, maten en afmetingen kan u in onze webwinkel terugvinden.

 

2. Heeft u twijfels neem dan zeker even contact met ons op:

via mail:   het-suikerbolleke@live.be

 

per telefoon:   0472/79 35 92

 

op afspraak:   U kan steeds een afspraak maken zodat wij u verder kunnen helpen. Wij maken dan ook genoeg tijd voor u vrij.

 

In de winkel:

Openingsuren stenen winkel: ( Opgelet de winkel is nog niet geopend.)

Woensdag, Donderdag & Vrijdag van 14 uur tot 18 uur

Zaterdag van 10 uur tot 17 uur 

Overige dagen en uren op afspraak.

 

Doorbellen geboorte:

Elke dag van 8 u tot 20 u op speciaal nummer. Dit word u meegedeeld bij bestelling voor bedrukking van geboortekaartjes of opmaak doopsuiker.

 

3. Uw keuze is gemaakt:

Bestel online uw producten. Wanneer de geboortemanden door ons opgevuld dienen te worden kan u een prijsofferte vragen via het-suikerbolleke@live.be . Wij nemen dan zo vlug mogelijk contact met u op om alles grondig te bespeken.

U kan nu overgaan tot betalen. Dit via overschrijving op rekeningnummer:

ING:

IBAN :   BE 06 3770 1541 1822    

BIC    :  BBRUBEBB

Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben nemen wij uw bestelling in behandeling. Op dit moment start uw leveringstermijn van 4 weken. Bij gepersonaliseerde artikels gaan we nu pas over tot de bestelling aangezien dit persoonlijk is. Wij zijn hiervoor afhankelijk van onze leveranciers en hun leveringstermijnen. Indien deze langer is dan 4 weken brengen wij u hiervan ook zo vlug mogelijk op de hoogte.

 

4. Wij leveren uw bestelling via Taxipost of u kan ook afhalen na afspraak.

 

5. En nu genieten maar !!

Tip: Wij vragen om uw doopsuiker te bestellen als u 6 maanden zwanger bent. Zo kan Het Suikerbolleke tijdig alles in orde brengen.